Κατερίνα Παπουτσάκη: Η 6η επέτειος του γάμου και οι διακοπές με την οικογένειά της στη Δονούσα!

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τη στιγμή που η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά. Η γνωστή ηθοποιός έχοντας στο πλευρό της λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, παντρεύτηκε στην όμορφη Δονούσα –το βορειότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων- και από τότε ζει τον έρωτά της με τον Παναγιώτη της!

Το συγκεκριμένο νησί άλλωστε, είναι από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του ζευγαριού, που προτιμά τα λιγότερο κοσμοπολίτικα μέρη για τις διακοπές του. Εκεί, οι δυο τους έζησαν τις πρώτες στιγμές του έρωτά τους, έκαναν το γάμο τους και βρίσκονται συχνά πυκνά για να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Έτσι και αυτές τις μέρες, με αφορμή και την έκτη επέτειό του γάμου τους, βρέθηκαν οικογενειακώς στη μαγευτική Δονούσα. Μαζί τους φυσικά είναι και ο μικρός Μάξιμος, που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της οικογένειας.

Ιδιαίτερα χαρούμενη, η Κατερίνα μοιράστηκε μέσα από τα social media και αγαπημένες στιγμές από το ταξίδι τους στη Δονούσα, αναλαμβάνοντας χρέη παπαράτσι…

 

 

Read More

And More