Κατερίνα Παπουτσάκη: Η καθημερινότητα με τα παιδιά και το ταλέντο της στην μαγειρική [pic,vid]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης “Ωνάσης, τα θέλω όλα”, έχει κάνει focus στην οικογένειά της και εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Η γνωστή ηθοποιός είναι μία χαζομαμά, αφού ο Μάξιμος και ο Κίμωνας της έχουν αλλάξει εντελώς τη ζωή! Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, έχουν θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους τα δύο αγόρια και δύσκολα μπορούν να τους χαλάσουν χατίρι.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram, καθώς συχνά μας δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της. Η όμορφη ηθοποιός είναι full time μαμά και πραγματικά το απολαμβάνει. Η ίδια έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά της ώστε να μπορεί να συνοδεύει τον πρωτότοκο γιο της στις εξωσχολικές δραστηριότητές του – ως περήφανη μαμά- αλλά να έχει και χρόνο για τις υπόλοιπες δουλειές της.

Το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε ένα τραπέζι στο σπίτι της για αγαπημένα πρόσωπα, από το οποίο δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Τζένη Θεωνά μαζί με την οικογένειά της. Η ξανθιά ηθοποιός, μάλιστα, έδωσε δημόσια συγχαρητήρια στην οικοδέσποινα για τις μαγειρικές της ικανότητες και ιδίως για το λαχταριστό παστίτσιο που έφτιαξε.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη καμαρώνει τον γιο της στην προπόνηση ποδοσφαίρου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εντυπωσίασε με τις μαγειρικές της ικανότητες!

Read More

And More