Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη εμφάνιση στη θεατρική σκηνή μετά την είδηση του διαζυγίου της – Φωτογραφίες TLIFE

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του Παλλάς με την παράσταση «Η Αυλή των θαυμάτων», μια εβδομάδα μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Όπως σου αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE, η αγαπημένη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια γάμου. Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της από τον σύζυγό της, πριν μερικές ημέρες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας».

Μετά από αμέτρητες πρόβες, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ένας εξαιρετικός θίασος ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, ανανεωμένη και λίγο αγχωμένη έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, ξεδιπλώνοντας το υποκριτικό και μουσικό ταλέντο της.

Δες όλες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

 

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού για το διαζύγιό της μετά από δέκα χρόνια γάμου

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά τον χωρισμό της.

«Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για το διαζύγιο της.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το απόλυτο θεατρικό talk of the town της περσινής σεζόν με την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη και του Στέφανου Κορκολή επιστρέφει και μεταφέρεται στο Θέατρο Παλλάς για 10 μόνο παραστάσεις. 

Για πρώτη φορά ένα ολόκληρο σκηνικό σύμπαν παρουσιάζεται «από την ανάποδη» μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Έφης Γούση αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την ασύλληπτη λεπτομέρεια με την οποία η Ελένη Μανωλοπούλου έχει διακοσμήσει κάθε γωνία του δωματίου που ζει ο κάθε ήρωας του έργου, μακριά από την παραδοσιακή θεατρική σύμβαση που θέλει να αποτελεί «σκηνογραφία» μόνο ό,τι φτάνει στο μάτι των θεατών.

Η Αυλή των θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλη είναι ένας ύμνος στην αέναη προσπάθεια του Έλληνα να ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά πλαίσια, να αποτινάξει τη διαρκή φτώχεια, να αντιμετωπίσει την έλλειψη σταθερότητας και να ριζώσει σε ένα τόπο όπου μπορεί να ευημερήσει.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More