Κατερίνα Παπουτσάκη: Κομψή εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Με αφορμή την επίσημη προβολή της ταινίας “Περιμένοντας τη Νονά“, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε σε γνωστή κινηματογραφική αίθουσα και μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Η όμορφη ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Η οικογενειακή ευτυχία θα ολοκληρωθεί σε περίπου 2 μήνες και η οικογένεια Πιλαφά περιμένει πώς και πώς την συγκεκριμένη στιγμή.

Η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία στην δουλειά της και αυτός είναι και ο λόγος που ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα. Μπορεί σε λίγο καιρό να κλείνει τα 40 της χρόνια, όμως ήδη μετρά πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της και φυσικά ο 5,5 ετών γιος της, Μάξιμος. Πολύ σύντομα, ο μικρός θα αποκτήσει τον καλύτερο φίλο, αφού και το δεύτερο μωρό της Κατερίνας είναι αγόρι.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να αποκάλυψε στους δημοσιογράφους πως έχει πάρει ήδη αρκετά κιλά, όμως αναμφισβήτητα έλαμπε μέσα στο maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό, η οποία πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον φακό. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, ο οποίος δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More