Κατερίνα Παπουτσάκη: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τους γιους της – Φωτογραφίες

Σε… mood διακοπών βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιας και έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο Αγκίστρι μαζί με τους δύο γιους της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια της και χαίρεται με την ψυχή της να κάνουν πράγματα όλοι μαζί και να περνούν τον χρόνο τους με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι full time μαμά και δεν χάνει στιγμή το κέφι της! Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η ίδια χαλαρώνει και ξεκουράζεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη κάνοντας μπάνια, αγναντεύοντας τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και φυσικά παίζοντας σκάκι. Είναι γνωστή η αγάπη του πρωτότοκου γιου της στο σκάκι συνεπώς μαμά και γιος περνούν πολλές ώρες παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η όμορφη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram έτσι συχνά μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Μεταξύ των αναρτήσεών της, η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε και μια ρομαντική φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τα αγόρια της και σχολιάζει: “Εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που σας έχω αγκαλιά, παιδιά μου”.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τα παιδιά της!

Read More

And More