Κατερίνα Παπουτσάκη: Ξεκίνησε ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μωρού της! [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ξεκίνησε ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μωρού της! [pics] | tlife.gr

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανυπομονεί πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το μωράκι της! Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ξανά έγκυος και σε δύο περίπου μήνες θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Η Κατερίνα απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και έχει δίπλα της πάντα τα αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία την στηρίζουν σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Φυσικά, από τη μέρα που έμαθε ότι περιμένει παιδί αποφάσισε να απέχει από τις θεατρικές της υποχρεώσεις, ωστόσο εδώ και μερικούς μήνες έγινε δασκάλα υποκριτικής στη Σχολή Ίασμος. Η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθεί να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της. Βέβαια, δεν έχει ελαττώσει καθόλου τις εξόδους της και τα παιχνίδια με τον γιο της Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του!

Μάλιστα, μιας και ο δεύτερος γιος έρχεται σιγά σιγά, η εγκυμονούσα ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο! Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα Instagram Stories της, η όμορφη Κατερίνα αποφάσισε για αρχή να βάψει το δωμάτιο του μωρού της, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει ακόμη το χρώμα, ενώ λίγες ώρες μετά πήγε να κάνει και τις απαραίτητες αγορές για κούνια και άλλα παιδικά είδη.

READ more