Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει ολοκληρωμένο το παιδικό δωμάτιο του μωρού της! [pics]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανυπομονεί πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το μωράκι της! Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ξανά έγκυος και σε ένα περίπου μήνα θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Η Κατερίνα απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της και έχει δίπλα της πάντα τα αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία την στηρίζουν σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Η γλυκιά ηθοποιός προσπαθεί να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της. Βέβαια, δεν έχει ελαττώσει καθόλου τις εξόδους της και τα παιχνίδια με τον γιο της Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του! Λίγο πριν υποδεχτεί τον γιο της, η Κατερίνα – πάντα με τη βοήθεια των φίλων της – ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο! Μάλιστα, ως ενεργός χρήστης των social media, μοιράστηκε όλες τις ετοιμασίες. Το βάψιμο των τοίχων, την αγορά παιδικών ειδών, την κούνια και τώρα… τα αυτοκόλλητα στους τοίχους!

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που μας έδειξε μέσα από το Instagram, το δωμάτιο βάφτηκε σε ένα απαλό μπλε χρώμα, η κούνια αλλά και η πολυθρόνα επιλέχθηκαν σε γκρι απόχρωση, ενώ η διακόσμηση ολοκληρώθηκε με παιδικά αυτοκόλλητα στους τοίχους!

Read More

And More