Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της! [pic]

Πριν από περίπου οχτώ μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, χαρίζοντας έτσι ένα αδερφάκι στον μεγαλύτερο γιο τους, Μάξιμο. Η ηθοποιός εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα, αφού το μωρό μεγάλωσε λιγάκι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση που σχετίζεται με τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” και ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να περνά αρκετές ώρες στο θέατρο, όμως δεν παραμελεί στιγμή την οικογένειά της! Το μεσημέρι της Τετάρτης, η ίδια μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το φαγητό του μικρότερου γιου της, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, ποζάροντας φυσικά σε αυτό το χώρο του σπιτιού της. “Το γλυκό το Κιμωνάκι γίνεται σε λίγο 8 μηνών και από όρεξη, πάμε πολύ καλά!!! Τρώμε πολύ υγιεινά και νόστιμα, φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όσπρια, κινόα, φαγοόπυρο, βρώμη κτλ!”.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φροντίζει και τα δύο παιδιά της να τρέφονται όσο πιο υγιεινά γίνεται ιδίως τώρα που είναι η εποχή των ιώσεων.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι full time μαμά!

Read More

And More