Κατερίνα Παπουτσάκη: Με chic look σε εκδήλωση για καλό σκοπό στο κέντρο της Αθήνας! Φωτογραφίες

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού Καρκίνου – 15η Φεβρουαρίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η Πίστη», πραγματοποίησε εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πλάκα.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η κ.Αναστασία Σταματέα-Βαρδουλάκη Πρόεδρος Συλλόγου “Η Πίστη” και ο κ.Αντώνης Καττάμης, καθηγητής ιατρικής Αιματολογίας Ογκολογίας ΕΚΠΑ, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η κα Μαργαρίτα Δρούτσα.

Παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς, εκ μέρους του Πρωθυπουργού ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές της Κυβέρνησης κ.Σπανάκης και η κ. Καραμανλή, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ.Κωνσταντέλλος και η δημοσιογράφος κ.Έλλη Στάη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η παιδική χορωδία της Γενναδείου Σχολής τραγούδησαν και διασκέδασαν τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του αυτή την ενέργεια του συλλόγου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Κατερίνα Παπουτσάκη, σε μία solo βραδινή εμφάνισή της μετά από καιρό. Η γλυκιά ηθοποιός, ούσα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά από τότε που έγινε μητέρα, εντυπωσίασε με το total black look της.

Κατά την άφιξή της στον χώρο, όπως ήταν αναμενόμενο, η Κατερίνα μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας, χάρη στην chic εμφάνισή της, ενώ, χαμογελαστή και ευδιάθετη, δεν δίστασε να ποζάρει μόνη της, αλλά και παρέα με αγαπημένους της φίλους που παρευρέθηκαν για τον ίδιο λόγο με εκείνη εκεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Κατερίνα Παπουτσάκη – Μέμος Μπεγνής

Κατερίνα Παπουτσάκη – Τάκης Ζαχαράτος

Βασίλης Κικίλας – Μέμπς Μπεγνής – Κατερίνα Παπουτσάκη – Έλλη Στάη

Μέμπς Μπεγνής – Κατερίνα Παπουτσάκη – Βασίλης Κικίλας – Έλλη Στάη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More