Κατερίνα Παπουτσάκη: Μυστική βάφτιση για τον γιο της!

Ανήμερα των γενεθλίων του μικρού τους πρίγκιπα, αποφάσισαν να τον βαφτίσουν. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά που βάφτισαν σήμερα τον γιο τους Μάξιμο. Ο μπέμπης έκανε το μεγάλο bloom στον ΙΝ του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη στην Αθήνα.
Πριν από ένα χρόνο, τέτοια μέρα, ο μικρός έκανε αισθητή την παρουσία του και αν και γεννήθηκε λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν, σκόρπισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στη διάσημη μαμά του, αλλά και στον μπαμπά του. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει αυτήν τη στιγμή, κάνοντας φέτος μαζί γενέθλια και βάφτιση για τον μικρό τους Μάξιμο.
Το μυστήριο τελέσθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι, άλλωστε, προσπαθεί πάντα να κρατά χαμηλό προφίλ. Η ίδια η Κατερίνα, σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως δεν θέλει τα φωτογραφικά φλας να πέφτουν πάνω στον γιο της και έχει παρακαλέσει να μην την φωτογραφίζουν με το μωρό.
Το σίγουρο όμως, είναι πως ολόκληρη η οικογένεια είχε σήμερα την τιμητική της και το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από τα πρόσωπά τους.

Read More

And More