Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγιος Έρωτας», ενώ παράλληλα ξεκίνησε πρόβες για τη θεατρική της επιστροφή.
Στο πλευρό της ο γιος της, Μάξιμος. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες και τα γυρίσματα στα οποία το παρών έδωσε ο μικρός Μάξιμος.
«Είμαι ευτυχισμένη και περήφανη που είμαι μητέρα σου! Σε θαυμάζω απεριόριστα για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, το μυαλό σου και την υπέροχη ψυχή σου. Με πολλή αγάπη, η μαμά σου», είχε γράψει στο instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη σε ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του γιου της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ