Κατερίνα Παπουτσάκη: «Οι ευχές μας ταξίδεψαν στο σύμπαν» – Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό της

Φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι εντελώς διαφορετικές για την Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού τίποτα δεν θα θυμίζει εκείνες των προηγούμενων ετών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το διαζύγιο της ηθοποιού από τον Παναγιώτη Πιλαφά μετά από δέκα χρόνια γάμου και δυο παιδιά, που αποκάλυψε αποκλειστικά το TLIFE. Παρά τη μεγάλη αυτή αλλαγή που έχει έρθει στη ζωή της όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει να έχει βρει και πάλι τα πατήματά της ενώ βρίσκεται και σε μια πολύ καλή επαγγελματική φάση.

Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται σε γνωστή μουσική της Αθήνας ενώ παράλληλα συμμετέχει και στο Χριστουγεννιάτικο musical Scrooge & Ghosts & Rock ‘n’ Roll.

Τον ελεύθερο χρόνο της, η ηθοποιός φροντίζει να τον αφιερώνει στους δυο γιου της, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν. 

Το απόγευμα της Τρίτης 27/12 η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από μια ανάρτησή της μας έδειξε πως πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον μεγαλύτερο γιο της, Μάξιμο ο οποίος κρατά ένα φωτισμένο ιπτάμενο φαναράκι και με τη βοήθεια ενός φίλο τους το άναψαν στον ουρανό.

Οι ευχές μας ας ταξιδέψουν στο σύμπαν με την ελπίδα να γίνουν πραγματικότητα! Χρόνια πολλαααά! Να περάσετε υπέροχα με τους ανθρώπους που αγαπάτε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Read More

And More