Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή απόδραση στο Αγκίστρι [pics]

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για πολλούς να αφήσουν για λίγα εικοσιτετράωρα την καθημερινότητά τους στην πόλη και να επισκεφτούν κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό κάνοντας έτσι και τις πρώτες βουτιές. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να περάσουν αυτές τις ημέρες μαζί με τα παιδιά τους στο Αγκίστρι. Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας χρειαζόντουσαν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας, συνεπώς αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να γέννησε πριν από τρεις μήνες, όμως έχει χάσει ήδη αρκετά από τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και έχει επιστρέψει στους παλιούς ρυθμούς. Τα τρία αγόρια της είναι πραγματικά όλη της η ζωή. Η γνωστή ηθοποιός την νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση που αφορά την ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση με τίτλο “Ωνάσης: Τα θέλω όλα”.

Την αποκάλυψη της απόδρασής τους στο νησί του Σαρωνικού έκανε η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός κοινοποίησε το ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε στην παραλία Δραγονέρα αλλά και μερικά στιγμιότυπα από τις βραδινές οικογενειακές βόλτες τους στο νησί.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιμένει πως και πως την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών της.

Read More

And More