Κατερίνα Παπουτσάκη: Παιχνίδια με το γιο της [pics]

Εννέα μήνες μετά το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Έκτοτε η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει εξελιχθεί στην πιο γλυκιά μαμά και έχει ως προτεραιότητα τον Μάξιμο. Ο μικρός είναι σχεδόν τεσσάρων ετών και η ηθοποιός φροντίζει να περνά καθημερινά μαζί του δημιουργικό χρόνο.

Όσο φορτωμένο και να είναι το επαγγελματικό της πρόγραμμα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της το περνά με το γιο της. Συχνά, μοιράζεται τα παιχνίδια και τις βόλτες τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Down Town είχε μιλήσει για το χρονο που περνούν παρέα:“Πλέον η καθημερινότητά μας είναι πολύ απλή και εύκολη. Έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας! Γι’ αυτό και δεν του αρέσει να με βλέπει στην τηλεόραση, επειδή του λείπω. Θέλει να είμαι μαζί του στο σπίτι. Από τότε που έκανα το παιδί μου, ενώ κάνω όνειρα, έχω στόχους και φιλοδοξίες, όλα έχουν μπει πια σε δεύτερη μοίρα. Δεν βάζω τίποτα μπροστά στην όποια ανάγκη του μικρού. Όλη μου η ζωή πλέον στρέφεται γύρω του και η προσοχή μας επίσης. Όλη μου η ζωή είναι ο Μάξιμος! Ήρθε και μου άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα. Φυσικά προς το καλύτερο! Θέλω να δίνω βάση και χρόνο στην ανατροφή του παιδιού μου, δεν θα μου άρεσε ποτέ και σε καμία περίπτωση να τον μεγαλώσουν άλλοι. Έχουμε υπέροχη σχέση και, ναι, μας ακούει πολύ”.

Read More

And More