Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Απόλυτα ταιριαστοί στην Επίδαυρο! Φωτογραφίες

Στην Επίδαυρο βρίσκονται ήδη από την Παρασκευή, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz άφησε για λίγο τα παιδιά του σπίτι και αποφάσισε να κάνει ένα μικρό road trip. Η ταλαντούχα ηθοποιός – η οποία του χρόνου θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας στην θεατρική παράσταση “Ωνάσης – Τα θέλω όλα” – έφερε στον κόσμο πριν περίπου τρεις μήνες τον δεύτερο γιο της, με συνέπεια να έχουν αυξηθεί οι οικογενειακές της υποχρεώσεις και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του νεογέννητου μωρού της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να ταξιδέψει μαζί με τον άντρα της, στην Επίδαυρο, με σκοπό να παρακολουθήσουν την αρχαία τραγωδία “Οιδίπους”. Η αρχετυπική ιστορία του Οιδίποδα ξεδιπλώνεται μέσα από τα εκπληκτικά, χαρακτηριστικά tableaux vivants του Robert Wilson. Το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε μαζί στον χώρο του αρχαίου θεάτρου και πόζαρε γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE! Οι δυο τους, μετά την γέννηση και του Κίμωνα, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι σχεδόν εννέα χρόνια παντρεμένοι και αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα! Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μεταξένιο φόρεμα με σχέδια και σανδάλια και ταίριαζε απόλυτα με τον σύζυγό της!

Δες τις φωτογραφίες:

Ο κορυφαίος δημιουργός ακολουθεί την ιστορία του Οιδίποδα χρονολογικά, χωρίς να συμπίπτει απολύτως με τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή, από τη στιγμή της γέννησής του και της εγκατάλειψής του ως βρέφους, μέχρι τη στιγμή της τύφλωσής του, αφού έχουν προηγηθεί οι φρικτές αποκαλύψεις: από το πρώτο φως της ζωής στο τελευταίο φως που αντικρίζει.

Δύο «μάρτυρες», ένας άντρας και μια γυναίκα, μας μεταφέρουν αυτά που βλέπουν, τον βίο και την πολιτεία του Οιδίποδα, σαν να μιλάνε διαμέσου των αιώνων.

Read More

And More