Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Η φωτογραφία που τους έβγαλε ο 4χρονος γιος τους

Πάσχα στην Ύδρα έκανε η οικογένεια της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με το γιο του στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν κάνουν μικρές αποδράσεις και επιλέγουν για τις διακοπές τους κάποια από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το αρχοντικό νησί την ημέρα του Πάσχα σημειόντας πως αυτές οι λίγες μέρες ήταν μια ανάσα πριν την μεγάλης της πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συμμετέχει στην παράσταση “Αναζητώντας τον Αττίκ” σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Πριν όμως επιστρέψει φρόντισε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να περάσει υπέροχες στιγμές με τους δύο άντρες της ζωής της. Ο μικρός Μάξιμος έδειξε μάλιστα ένα ακόμα ταλέντο, αυτό στη φωτογραφία.

Ο 4χρονος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά έβγαλε φωτογραφία τους γονείς του. “Είναι 4,5 τώρα και έχει ξεκινήσει να διαβάζει. Επίσης, κάνει πολλαπλασιασμούς, προσθέσεις, αφαιρέσεις… Τώρα έχει ενθουσιαστεί με τις μετατροπές. Με ρώτησε πόσους πόντους έχει το ένα μέτρο και από εκείνη τη στιγμή κάνει συνεχώς υπολογισμούς. «Διακόσια μέτρα είναι δύο χιλιάδες πόντοι» μου είπε χθες. Ω, ναι, μου το είπε κι αυτό”, είχε δηλώσει η περήφανη μαμά σε συνέντευξή της για τα κατορθώματα του μικρού. Τώρα, έχει να προσθέσει και αυτό!

https://www.instagram.com/p/BhYqmnbjqvG/?taken-by=katerina_papoutsaki

Read More

And More