Κατερίνα Παπουτσάκη: Η σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία και όσα ονειρεύεται για τον γιο της!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία και όσα ονειρεύεται για τον γιο της! | tlife.gr

Μια αποκαλυπτική και αληθινή συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Εnjoy της εφημερίδας Δημοκρατία. Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράστση «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» στο θέατρο Άλφα μίλησε για τον πρωταγωνιστή της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της Μάξιμο αλλά και για την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε πολύ νεαρή ηλικία και όπως δηλώνει μπόρεσε να τη διαχειριστεί.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σας για τον Μάξιμο;

θέλω να είναι υγιής. Δεν έχω κανενός άλλου είδου άγχος. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο πρώτος μαθητής, ούτε να είναι ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος. Να είναι υγιής και καλός άνθρωπος. Για μνένα αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό . Να μεγαλώνεις έναν άνθρωπο που αύριο θα γίνει ένα ισότιμο μέλος της κοινωνίας και όχι να τον μεγαλώνεις για να επιβιώσει σε μια κοινωνία σκληρών ανθρώπων.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας στο Χόλουγουντ σε ξάφνιασαν;

Νομίζω ότι όλο αυτό ήταν κάπως υποκριτικό. Νομίζω πως όλο αυτό το θέμα έχε γιγαντωθεί. Αν ισχύει πάντως, χαίρομαι που επιτέλους θα δοθεί δικαιοσύνη.

Στην Ελλάδα στο χώρο της υποκριτικής ,τέτοια κρούσματα υπάρχουν;

Σίγουρα. Και πραγματικά έχω στο μυαλό μου ορισμένα παραδείγματα (γέλια). Δεν μου έχει τύχει εμένα κάτι αντίστοιχο αλλά έχει συμβεί σε γνωστούς μου. Στην Ελλάδα αυτά τα πρόσωπα δεν τα έχει αγγίξει ακόμα κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Ίσως, ότα ήμουν μικρή να μου είχε τύχει κάτι,αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ. Δεν σας κρύβω, βέβαια πως είχα τρομάξει λίγο. Απλά δεν ήταν τόσο παραβιαστικό που να με ενοχλεί τρομέρα.

 

READ more