Κατερίνα Παπουτσάκη -Τα καλύτερά μας χρόνια: «Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, αλλά δε θα ξαναγίνει»

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, “Τα καλύτερά μας χρόνια” θα προβληθεί την Τρίτη 20/6, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο “Στούντιο 4” αποκαλύπτοντας πως στο φινάλε του σήριαλ θα δούμε και τον γιο της, Μάξιμο.

«Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους… Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας.. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο…» ανέφερε αρχικά για το τέλος της σειράς η Κατερίνα Παπουτσάκη. (δες εδώ φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα)

«Στο τελευταίο επεισόδιο παίζει και ο γιος μου, ο Μάξιμος» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο.

Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα» εξήγησε.

Read More

And More