Κατερίνα Παπουτσάκη: Στο θέατρο με τον σύζυγο της, Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους!

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην οικογένεια της πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Άλλωστε πάντα ο ελεύθερος χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στον άντρα της, Παναγιώτη Πιλαφά και τον γιο τους Μάξιμο.

Αυτή τη φορά φρόντισε να κάνει και κάποιες κοσμικές εμφανίσεις για να στηρίξει τους φίλους της. Σε κάποιες από αυτές την συνόδευσε ο σύζυγος της, ενώ σε άλλες εμφανίστηκε μόνη της ή με καλούς της φίλους. Ξεκινώντας από το βράδυ της Παρασκευής που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην Ιερά Οδό.

Η Κατερίνα βρέθηκε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το πρόγραμμα της Νατάσσας Θεοδωρίδου και της κολλητής της Στέλλας Καλλή. Φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το σέξι μίνι της και της over knee μπότες.

Σέξι ήταν όμως και σε επόμενη έξοδό της που είχε στο πλευρό της όμως τον Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι διασκέδασε στο Κολωνάκι σε γνωστό στέκι παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης Nine, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα.

Ο επιχειρηματίας συνόδευσε τη σύζυγό του και μία ακόμα εκδήλωση. Παρακολούθησαν μαζί με τον γιο τους Μάξιμο την πρεμιέρα της παράστασης “Ο μάγος του Οζ” στο “Θέατρον” – Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Στο έργο παίζει η Νάντια Μπουλέ με την οποία συνεργάζονται και στο γνωστό musical και δεν θα μπορούσε η Κατερίνα να μη δώσει το παρών!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164