Κατερίνα Παπουτσάκη: Στου Ψυρρή με τον σύζυγό της και τους γιους της! [pics]

Τι κι αν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές τα δυο αγόρια τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά που ζουν love and married και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι που πριν από 7 χρόνια παντρεύτηκε στο νησί της Δονούσας έχει σήμερα δυο πανέμορφα παιδιά: τον Μάξιμο και τον Κίμωνα και είναι στα καλύτερά του.

Το ζευγάρι μάλιστα, λατρεύει τις βόλτες και τις χαλαρές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το νέο τους στέκι είναι αμφίβολα το νέο cafe του Παναγιώτη Πιλαφά στου Ψυρρή. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι σχεδόν καθημερινά εκεί και φυσικά μαζί της είναι και τα δυο αγγελούδια της. Ο μεγάλος της γιος ο Μάξιμος που έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό του και ο σχεδόν επτά μηνών Κίμωνας, που είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο σπίτι, συνοδεύουν σχεδόν παντού την διάσημη μαμά τους!

Το νέο μέλος της οικογένειας, όπως καταλαβαίνεις ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια, μιας και είναι η αδυναμία όλων και έχει αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μάλιστα, προσπαθεί να αφιερώνει και στα δυο παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και είναι ξετρελαμένη και με τους δυο. Ενώ, έχει ταυτόχρονα και μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό της, που είναι ένας πολύ στοργικός πατέρας.

 

 

Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, η ίδια βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών για την νέα παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που θα συμμετέχει από τον Οκτώβρη στο θέατρο Παλλάς, και όπως καταλαβαίνεις προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα.

Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν την Κατερίνα να είναι και η επικρατέστερη για το ρόλο της Μάρως Κοντού στο remake της ταινίας «Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη».

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More