Κατερίνα Παπουτσάκη: Θεατρική βραδιά στην πρεμιέρα του πρώην της, Ορέστη Τζιόβα!

Γι’ ακόμη μια φορά είδαμε να ποζάρει η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τον Ορέστης Τζιόβας, μέσα στην ίδια χρονιά. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τον επεισοδιακό χωρισμό τους το 2011 και οι δυο τους φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω όλες τις άσχημες στιγμές και κρατούν πια μόνο τα καλά. Οι δυο ηθοποιοί έζησαν ένα φλογερό έρωτα, έγιναν πρωτοσέλιδο και είχαν έναν επεισοδιακό χωρισμό. Από τότε όμως, έχουν προχωρήσει για τα καλά στη ζωή τους και τώρα είναι πια δυο καλοί συνάδελφοι και φίλοι.

Ο Ορέστης Τζιόβας μετά το χωρισμό από την Κατερίνα βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλενας Μέντζελου με την οποία όμως δεν είναι πια ζευγάρι, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά και απέκτησε τον μικρό της πρίγκιπα, τον κούκλο γιο της.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παράσταση “Λυσσασμένη γάτα”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορέστης Τζιόβας, έκανε πρεμιέρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε το παρών. Στο τέλος της παράστασης φυσικά πόζαρε μαζί του αλλά και με άλλους συναδέλφους που βρέθηκαν στην παράσταση.

Εύα Νάθενα – Φωκάς Ευαγγελινός – Κατερίνα Παπουτσάκη – Μαρία Ναυπλιώτου

Κωνσταντίνα Μιχαήλ – Κατερίνα Παπουτσάκη – Κωνσταντίνος Ρήγος

Οι ηθοποιοί με τον Μάνο Καρατζογιάννη

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More