Κατερίνα Παπουτσάκη: Το άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών στη Δονούσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς εδώ και αρκετές ημέρες έχουν αφήσει την πρωτεύουσα και έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές τους μαζί με τους γιους τους, Μάξιμο και Κίμωνα. Σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στη Δονούσα, μέρος στο οποίο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά. 

Πριν από περίπου έντεκα χρόνια, η Κατερίνα Παπουτσακη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Δονούσα και έτσι κάθε χρόνο φροντίζουν ένα μέρος των διακοπών τους να το περνούν εκεί και να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, αφού ο κορονοϊός έπληξε τόσο το επάγγελμα της Κατερίνας Παπουτσάκη όσο και το επάγγελμα του Παναγιώτη Πιλαφά, οι δυο τους ζουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους, κάποιες από τις οποίες η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της στα socila media.

Το πρόγραμμα στο νησί περιλαμβάνει πολλές βουτιές στη θάλασσα, ενώ το βράδυ όλη η οικογένεια βγαίνει για φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More