Κατερίνα Παπουτσάκη: Το νέο της επαγγελματικό βήμα λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά! Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες και γλυκές περιόδους στην ζωή μιας γυναίκας! Μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της είναι εμφανή. Μάλιστα, η αφορμή που πυροδότησε τις φήμες στάθηκε το γεγονός πως η Κατερίνα, ενώ προετοιμαζόταν πυρετωδώς για το μιούζικαλ »Ματίλντα», όπου θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, στο τέλος του καλοκαιριού αποφάσισε να αποχωρήσει.

Όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε νέα επαγγελματική ασχολία. Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα έδρανα… αυτή τη φορά ως καθηγήτρια! Η όμορφη Κατερίνα πρόκειται να διδάξει στην Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από την οποία μάλιστα είχε αποφοιτήσει πριν από αρκετά χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο της επιτρέπει να ασχοληθεί με ένα από τα πράγματα που αγαπά περισσότερο στη ζωή της… το θέατρο!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη Κατερίνα στην παρουσίαση των καθηγητών για τη σεζόν 2018-2019 στη Δραματική Σχολή «Ίασμος», με εμφανή φουσκωμένη κοιλίτσα. Η νέα καθηγήτρια της σχολής πόζαρε γεμάτο χαρά στους φωτογράφους μαζί με τη συνάδελφό της και επίσης καθηγήτρια της σχολής, Μαρία Σολωμού. Μπορεί η Κατερίνα να κρατά ακόμη κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της, αλλά η ευτυχία στο πρόσωπό της μαρτυρούσε την όμορφη περίοδο που διανύει…

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More