Κατερίνα Παπουτσάκη: Το τρυφερό βίντεο για τα 10α γενέθλια του γιου της, Μάξιμου

Ένα τρυφερό βίντεο από τα 10α γενέθλια του γιου της, Μάξιμου ανήρτησε στα social media η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Κυριακής 7/5.

Η γνωστή ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο είχε ετοιμάσει τις πιο όμορφες εκπλήξεις για την ξεχωριστή ημέρα που ήταν αφιερωμένη στον γιο της, διορθώνοντας ένα πάρτι με τους αγαπημένους τους φίλους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάλιστα, επέλεξε και την πιο εντυπωσιακή τούρτα, αφού ο μικρός λατρεύει το ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται και από την τούρτα, η οποία ήταν σχεδιασμένη σαν το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο μικρός φαίνεται να ενθουσιάστηκε πολύ με την έκπληξη της μητέρας του, ενώ αμέσως μετά όπως θα δεις και στο βίντεο, ξεχύθηκε με τους φίλους τους στην πλατεία για να παίξουν ποδόσφαιρο. 

«Έγινε 10 και ήταν υπέροχα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εδώ και κάποιους μήνες βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, καθώς, μετά από δέκα χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το φθινόπωρο, ενώ το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών του, Μάξιμο και Κίμωνα.

Read More

And More