Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα με τον μεγαλύτερο γιο της, Μάξιμο στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα βιώνει εδώ και κάποιους μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, μετά από δέκα χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το φθινόπωρο, ενώ το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών του, Μάξιμο και Κίμωνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια περίοδο αλλαγών τόσο στην προσωπική ζωή της όσο και στην επαγγελματική και έτσι προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ενώ απόλυτη προτεραιότητά της αναμφισβήτητα παραμένουν οι γιοι της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον γιο της, Μάξιμο.

Η τρυφερή μαμά προσπαθεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα δύο παιδιά της, κάνοντας πράγματα που αγαπούν, περνώντας τον χρόνο τους δημιουργικά αλλά και διασκεδαστικά.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε την βόλτα της στο κέντρο της πόλης μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, Μάξιμο και όπως θα διαπιστώσεις μητέρα και γιος φαίνεται πως έχουν μια πολύ τρυφερή σχέση!

Δες τις φωτογραφίες

«Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Φωτογραφίες: NDP

Δες επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Ο γάμος λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, τα δυο παιδιά και το διαζύγιο

Read More

And More