Κατερίνα Πεφτίτση: Αυτό είναι το νέο της βήμα μετά το GNTM!

H Κατερίνα Πεφτίτση, με τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά της και την curvy σιλουέτα της, ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στον φετινό κύκλο του GNTM. Παρά το ότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, έκανε πολλά επαγγελματικά βήματα, με πιο πρόσφατο τη συνεργασία της με την Panik Entertainment Group, που μόλις ανακοινώθηκε!

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κατερίνα δεν σταμάτησε να εξελίσσεται. Λόγω του «αέρα» της και του αλέγκρο χαρακτήρα της επιλέχθηκε και συνεργάστηκε με την πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά Των ΚουΚου». Παράλληλα, τα videos με make up και σάτιρα που «ανεβάζει» στα social media της γίνονται πάντα viral, ενώ επιλέχθηκε ως βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της mat fashion και μετράει πολλές και συνεχόμενες συνεργασίες με δυνατές εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

Στο νέο επαγγελματικό της βήμα, η Κατερίνα εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου Panik, που, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες του στη δισκογραφία, ασχολείται και με το management και τις δημόσιες σχέσεις. Έτσι, η Κατερίνα ανήκει στην οικογένεια της Panik Relations, όπως, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λασκαρίδης από το «Master Chef», οι ηθοποιοί Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παπά, Βίκυ Κάβουρα και Χαριτίνη Ηλιάδου, το μοντέλο Στέφανος Μιλάτος και πολλοί influencers και youtubers.

Read More

And More