Κατερίνα Πεφτίτση: Επισκέφθηκε τη Σούπερ Κική στο κρατητήριο – «Και οι τρεις τους κινδυνεύουν», αναφέρει στο TLIFE

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η Σούπερ Κική μαζί με δύο γυναίκες, στενές της φίλες, μετά την προσπάθειά της να προστατέψει τη μία από τις δύο, η οποία – όπως ισχυρίζεται- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

«Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια», ανέφερε η Σούπερ Κική – Δες ΕΔΩ όσα κατήγγειλε.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σούπερ Κική μέσα από το περιπολικό με την Ανδρέα και την Αμαλία

Η Κατερίνα Πεφτίτση στο TLIFE

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Σούπερ Κική, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να συναντήσει από κοντά τις τρεις γυναίκες, μετά τη σύλληψή τους, έπειτα από μήνυση που προηγήθηκε.

«Δεν ήμουν παρούσα στο συμβάν του τσακωμού. Ξέρω ότι υπάρχει εδώ και χρόνια αυτό το σκηνικό με τη φίλη της Κικής, την Ανδρέα και τον πρώην σύντροφό της. Την κακοποιούσε συνεχόμενα, η ίδια όμως φοβόταν να κάνει την παραμικρή κίνηση. Όσο και να επιμέναμε κι εμείς γύρω της, όσο και να προσπαθήσαμε να της δώσουμε ένα προστατευόμενο περιβάλλον. Της επιτίθεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και μπροστά στο 10χρονο παιδί της», αναφέρει η Κατερίνα Πεφτίτση στο TLIFE.

Το χρονικό του τσακωμού που οδήγησε στο κρατητήριο

«Η κοπέλα πήγε να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι και αυτός εμφανίστηκε εκεί ξεκινώντας καβγά. Παρενέβη ένας περαστικός ο οποίος θέλησε να προστατέψει τα κορίτσια. Ο πρώην σύντροφος της έκανε μήνυση στον άνδρα που μπήκε ανάμεσα για να διακόψει τον τσακωμό, κατηγορώντας τον για δυσφήμιση και ξυλοδαρμό. Κατηγορεί και τα κορίτσια, λέγοντας πως εκείνες έστειλαν τον συγκεκριμένο άνδρα την ώρα του καβγά, προκειμένου να χειροδικήσει εναντίον του», περιγράφει το γνωστό μοντέλο.

Η Κατερίνα Πεφτίτση επισκέφτηκε τη Σούπερ Κική στο κρατητήριο

«Η Κική, όπως σε όλα τα δύσκολα στη ζωή της, έτσι και τώρα, προσπαθεί να τα ξεπεράσει με το χιούμορ της. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό περιβάλλον και για τα κορίτσια, όσο δύσκολο και να της είναι. Την είδα στο κρατητήριο από το τζάμι, μου έκανε μια καρδιά με τα χέρια της, δείχνοντας έτσι την αγάπη της.

Αντιλήφθηκα όμως από το πρόσωπό της, το πόσο στεναχωρημένη είναι, ωστόσο κρατά ψηλά το χιούμορ της προκειμένου να μην πέφτουν ψυχολογικά τα κορίτσια. Η υπόθεση πλέον πάει στο δικαστήριο. Και οι δύο πλευρές έχουν ασκήσει μήνυση και όλοι τους είναι στο κρατητήριο», αναφέρει η Κατερίνα Πεφτίτση.

«Τους τελευταίες μήνες έμενε στο σπίτι της Κικής γιατί φοβόταν να πάει στο δικό της. Αν ο κύριος ζητήσει αναβολή της δίκης και γίνει δεκτή, μετά υπάρχει ξανά ο φόβος για τα κορίτσια. Η Ανδρέα είναι με μαυρισμένο μάτι, σπασμένη μύτη, με μώλωπες. Η Κική πήγε να βοηθήσει μια γυναίκα που κακοποιείται και βρέθηκε μπλεγμένη στα κρατητήρια.

Πλέον και οι τρεις κινδυνεύουν από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι εξαγριωμένος και κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να κάνει, από τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του σε μια γυναίκα», καταλήγει η Κατερίνα Πεφτίτση μιλώντας στο TLIFE.

 

Read More

And More