Κατερίνα Στεφανίδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την 4η θέση – “Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη”

Την τέταρτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Η γνωστή αθλήτρια μπορεί να ήθελε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς του Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Παρ’ όλα αυτά τερμάτισε σε μια πολύ καλή θέση.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, ενώ υποσχέθηκε να κάνει ξανά υπερήφανους τους Έλληνες στο μέλλον. 

“Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη. Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ. Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη.

Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον”, έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More