Κατερίνα Στεφανίδη: Ξεκαθαρίζει τη θέση της – «Δεν ταυτίζομαι με τις απόψεις της μητέρας μου»

Την έντονη αντίδραση της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την καλούσαν να πάρει θέση για την ανάρτηση που έκανε η μητέρα της, Ζωή Βαρέλη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

«Την είχα γκόμενα και την έβγαλε στο κλαρί« ήταν ο χυδαίος τιτλος ο οποίος αναπαρήγαγε η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις,

Η Κατερίνα Στεφανίδη από τη δική της πλευρά, θέλοντας να βάλει φρένο σε όσους την καλούσαν να πάρει θέση, απάντησε αρχικά σε μερικά σχόλια γράφοντας,

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» και «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Στη συνέχεια η 33χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει εκ νέου τη θέση της γράφοντας,

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Λίγες ώρες μετά, η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη διέγραψε την ανάρτησή της ζητώντας συγγνώμη.

Read More

And More