Κατερίνα Στικούδη: Αγνώριστη στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Botox”! Backstage φωτογραφίες

Η Κατερίνα Στικούδη ξέρει να προκαλεί σε ό,τι και αν κάνει! Η αγαπημένη τραγουδίστρια θεωρείται, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Μετά τον σάλο που προκάλεσε με το νέο της τραγούδι αλλά και video clip “Ενθάδε Κείται”, όπου ήταν ξαπλωμένη μέσα σε ένα φέρετρο, έρχεται για ακόμη μια φορά να ταράξει τα νερά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει το νέο της βίντεο κλιπ, με τίτλο “Botox”, από τον τελευταίο της δίσκο “Soundtrack”. Η Κατερίνα Στικούδη, στο εν λόγω βίντεο, θα υποδύεται τον εαυτό της μετά τις πλαστικές επεμβάσεις, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε μάλιστα για τις ανάγκες του γυρίσματος στο εργαστήριο των αδελφών Αλαχούζου οι οποίοι είναι εξπέρ στις μεταμορφώσεις και στα σπέσιαλ εφέ και έφτιαξε την… μάσκα του προσώπου της! (Δες εδώ όλη την διαδικασία δημιουργίας της μάσκας της)

Το TLIFE “τρύπωσε” στα backstage των γυρισμάτων του “Botox” και απαθανάτισε την Κατερίνα Στικούδη, με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Η όμορφη τραγουδίστρια δεν θύμισε σε τίποτα την Κατερίνα που ξέρουμε, φορώντας την ειδική μάσκα που δημιούργησαν μόνο για εκείνοι οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες.

Δες backstage φωτογραφίες:

Read More

And More