Κατερίνα Στικούδη: Αναστάτωσε το Σύνταγμα με την εμφάνισή της σε φιλανθρωπική συναυλία! [pics]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, τo CONNECTED WE STAND, διοργάνωσε τριήμερο Φεστιβάλ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Δήμου Αθηναίων και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος και στην Αίθουσα Μετρό του Συντάγματος, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την οικονομική ενίσχυση 30.000 θυμάτων πολέμου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιελάμβανε Live Concerts, pop up market ethical brands, kids workshops, αθλητικές δράσεις, εργαστήρια ενηλίκων, performer’s corner, up-cycling point, διαδραστικές ομιλίες, dance acts, improv comedy, τελετή απονομής βράβευσης ενεργών πολιτών και μια ανατρεπτική έκθεση τέχνης. Μάλιστα, πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για τρεις μέρες στο Σύνταγμα στηρίζοντας το σκοπό του CONNECTED WE STAND.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η δημοσιογράφος & Πρέσβειρα Επαναπατρισμού της Αφροδίτης της Μήλου Κλέλια Χαρίση και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, ενώ στις μεγάλες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν εμφανίστηκαν πολλοί τραγουδιστές, που ξεσήκωσαν το κοινό. Το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή που είχε στηθεί στη μέση της πλατείας Συντάγματος, ανέβηκε η πάντα εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία ερμήνευσε τις επιτυχίες της και έβαλε… φωτιά στο κέντρο της Αθήνας. Με την “καυτή” εμφάνισή της, μάλιστα, κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα και με τα σέξι λικνίσματά της να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More