Κατερίνα Στικούδη: Αποχαιρετά προσωρινά το «My Style Rocks» και στέλνει το δικό της μήνυμα

Κατερίνα Στικούδη: Αποχαιρετά προσωρινά το «My Style Rocks» και στέλνει το δικό της μήνυμα | tlife.gr

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και τα τηλεοπτικά προγράμματα μιας και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές και όλα τα σήριαλ έχουν σταματήσει τα γυρίσματα τουλάχιστον για δύο εβδομάδες. Το μήνυμα «μένουμε σπίτι» πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους για το καλό της υγείας μας!

Το «My Style Rocks«, όπως ήταν λογικό, σταμάτησε τα καθημερινά γυρίσματα αφενός για να προστατέψει τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτό αλλά και τις διαγωνιζόμενες και αφετέρου επειδή δεν υπάρχουν ανοιχτά μαγαζιά για να κάνουν τα κορίτσια τις αγορές τους, αφού οι οδηγίες της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες: «Μένουμε σπίτι».

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει προσωρινά την αγαπημένη της εκπομπή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του @grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του @skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κατερίνα Στικούδη ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του «My Style Rocks» όταν τελειώσουν όλα αυτά που ζούμε.

READ more