Site icon TLIFE

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είμαι έγκυος, θα πας στον οφθαλμίατρο;» – Νέα απάντηση για τις φήμες εγκυμοσύνης

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η γνωστή τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα δέχεται αρκετά σχόλια για τα κιλά της, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να την ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος.

Η Κατερίνα Στικούδη, θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος στα εν λόγω μηνύματα, το βράδυ της Τρίτης 22/2 ανήρτησε ένα βίντεο στα social media λέγοντας: «Εγώ τα κιλά των εορτών τα έχασα. Εσύ θα πας στον οφθαλμίατρο; Δεν είμαι έγκυος».

Δες παρακάτω το βίντεο από το Tik Tok:

@stikouditok Οφθαλμιατρος λέγεται 🤪😂💕🙏❤️🙏 #xyzcba #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #stikouditok ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από τρεις μήνες περίπου, η Κατερίνα Στικούδη είχε δημοσιεύσει ξανά ένα αντίστοιχο βίντεο, μέσα από το οποίο ξεκαθάριζε ότι τα παραπανίσια κιλά που πιθανότατα να βλέπουν κάποιοι ότι πήρε, δεν οφείλονται σε εγκυμοσύνη αλλά σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα!

Η Κατερίνα Στικούδη με χαμόγελο αλλά και μία δόση εκνευρισμού είχε πει: «Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος», ενώ παράλληλα έδινε μερικές… μπουνιές στο κινητό.

© 2024 tlife.gr