Κατερίνα Στικούδη: Έγινε μαμά – Ο γάμος με τον Βαγγέλη Σερίφη, το J2US και ο νεογέννητος γιος

Τις πρώτες ώρες ως μανούλα απολαμβάνει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι! Πάντα δίπλα της ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος από την αρχή της κοινής τους ζωής, κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με μια λιτή τελετή, έχοντας ελάχιστα πρόσωπα στο πλευρό της. Η ευχάριστη είδηση μάλιστα είχε ξαφνιάσει τους πάντες, μιας και το ζευγάρι είχε κρατήσει τα σχέδια του γάμου του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει για τον γάμο της  η Κατερίνα Στικούδη στο Έθνος.

Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η pop τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν η είδηση της εγκυμοσύνης της έγινε γνωστή. Παρά την επιμονή των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών εκπομπών, η ίδια αρνήθηκε την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική της ζωή και τα χαρμόσυνα νέα.

 

Ο ερχομός του μωρού αναμένεται να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμά της, καθώς ο ρόλος της ως μητέρα αποτελεί πλέον προτεραιότητα στη ζωή της.

Η Κατερίνα Στικούδη από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της, απέφευγε την οποιαδήποτε δήλωση και φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά. Σε δηλώσεις της τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας για τον Βαγγέλη Σερίφη, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, είχε αρκεστεί να πει: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω»

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήρθε μερικές εβδομάδες πριν την είσοδό της στο μαιευτήριο.

Η pop τραγουδίστρια μέχρι προσφάτως συμμετείχε στο J2US με του Νίκου Κοκλώνη αναλαμβάνοντας το green room και τις δηλώσεις των clebrities που φέτος συμμετέχουν στο μουσικό σόου του Alpha…

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης απολαμβάνουν πλέον τις πρώτες ώρες της νέας τους καθημερινότητας! Το αγοράκι τους το οποίο ήρθε στον κόσμο χάρισε αμέτρητα χαμόγελα στο ζευγάρι και τις οικογένειά της, σε μια νέα εποχή για τη μαμά, Κατερίνα!

Read More

And More