Κατερίνα Στικούδη: Έκανε την πιο σέξι εμφάνιση στην παρουσίαση του προγράμματος του Ant1!

Κούκλα, σέξι και εντυπωσιακή! Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στον Ant1 και έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια (που έχει περάσει και από το κομμάτι της παρουσίασης και του μόντελινγκ) δοκιμάζει τις δυνάμεις της τώρα και στην υποκριτική και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην κωμική σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Μετά την guest εμφάνιση που είχε κάνει στη σειρά «Το σόι σου», αλλά και τη συμμετοχή της στην ταινία «Θησαυρός», η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει δυναμικά με ένα ρόλο έκπληξη. Φυσικά, όλοι θυμόμαστε τις μεταμφιέσεις της από το “Your Face Sounds Familiar” και όπως καταλαβαίνεις ο πήχης έχει ανέβει ψηλά για την όμορφη Κατερίνα.

Φωτεινή Τσακίρη, Φαίδων Πέτσας, Κατερίνα Στικούδη, Άννα Μενενάκου

Ο ρόλος της στην κωμική σειρά του Ant1, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45, καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στην prime time του καναλιού και δείχνει πως οι ιθύνοντες του σταθμού ποντάρουν πολλά στο ταλέντο της όμορφης Κατερίνας.

Η ίδια πάντως εμφανίστηκε χθες στην παρουσίαση του προγράμματος του Ant1 στον Ελληνικό Κόσμο και έκλεψε τις εντυπώσεις με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More