Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή στη νέα φωτογράφισή της η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” [pics,video]

Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz! Η εκρηκτική τραγουδίστρια «βάζει» φωτιά στις πίστες όπου εμφανίζεται, αλλά και στο My Style Rocks, του οποίου φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, η Κατερίνα επέλεξε φέτος να ακολουθήσει πολλά και διαφορετικά μονοπάτια, όλα με πυξίδα το ταλέντο της. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή της είναι ότι, παρά τη λάμψη και το άστρο που την ακολουθεί, είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα, ήθος, ευγένεια που όλοι λατρεύουν από τη πρώτη στιγμή.

Παράλληλα με την παρουσίαση του reality μόδας, αλλά και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” , η Κατερίνα φροντίζει να βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για την προσωπική της ζωή και να περνά όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πώς, σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα που έχει καθημερινά, πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για της ανάγκες καμπάνιας καλλυντικών.

Φορώντας μια μάξι αστραφτερή τουαλέτα, αλλά και με ένα πιο casual look, πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου -όπως πολύ καλά ξέρει άλλωστε- και χάρισε στον φωτογράφο απίθανες λήψεις.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More