Κατερίνα Στικούδη: Η αλήθεια για το μονόπετρο που φόρεσε στα Mad Video Music Awards!

Πριν περίπου τρεις εβδομάδες, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards, φορώντας στο δάκτυλό της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο! Φυσικά, αυτό πυροδότησε δεκάδες δημοσιεύματα περί αρραβώνα με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Βαγγέλη Σερίφη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, βέβαια, δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου και είχε αποφύγει με ένα λαμπερό χαμόγελο όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Οι δυο τους είναι γνωστό ότι συγκατοικούν και μάλιστα συνεργάζονται πλέον και επαγγελματικά, αλλά ακόμη δεν έχουν κάνει το μεγάλο βήμα που αφορά την δημιουργία οικογένειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, φαίνεται πως το το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κάνει προς το παρόν σχέδια γάμου. Αντιθέτως, όπως εξηγούν πηγές στην εφημερίδα, το μονόπετρο απλώς επιλέχθηκε για να συμπληρώσει το styling της τραγουδίστριας.

Ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς d.j Rico σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, στο πλευρό της αγαπημένης του. Εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά λένε ότι ακόμη και όταν αποφασίσουν να δημιουργήσουν οικογένεια, αυτό θα γίνει με τον δικό τους, ανατρεπτικό τρόπο και όχι απλά φορώντας ένα μονόπετρο.

Read More

And More