Κατερίνα Στικούδη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες TLIFE

Στην πασαρέλα του φαντασμαγορικό σόου που ετοίμασε ο Βασίλειος Κωστέτσος για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν, περπάτησε το μεσημέρι της Κυριακής 3/12 η Κατερίνα Στικούδη.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και performer διανύει ήδη τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, και το δεύτερο παιδί της με τον Βαγγέλη Σερίφη θα είναι αγόρι, και μάλιστα έχουν σκοπό να του δώσουν το όνομα του μπαμπά της, Νικόλας.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στην πασαρέλα άκρως εντυπωσιακή μέσα στις εξαιρετικές δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου καταφέρνοντας να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το ΤLIFE βρέθηκε στην επίδειξη του γνωστού σχεδιαστή και εξασφάλισε μερικές εικόνες από την πασαρέλα της Κατερίνας Στικούδη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου φέρει τον τίτλο «Τhe Divas Couture» και η παρουσίασή της έλαβα χώρα στην καρδιά της Αθήνας που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της. Το σόου που παρουσίασε ο σχεδιαστής ήταν αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρεία θεάματος Μetro Golden Mayer.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More