Κατερίνα Στικούδη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη!

Σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός του κλείνουν δέκα χρόνια από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι! Και παρά το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης δεν εκθέτουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή στα μέσα ενημέρωσης σήμερα ο Βαγγέλης της κάνει την πιο όμορφη και την πιο αληθινή ερωτική εξομολόγηση!

Αυτός ο μεγάλος έρωτας επισφραγίστηκε με ένα απλό, παραδοσιακό γάμο που έγινε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τον Αύγουστο του 2018! Και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, το TLIFE βρέθηκε στο υπέροχο γάμο τους (δες εδώ φωτογραφίες).

Σήμερα λοιπόν ο γνωστός μουσικός και παραγωγός έγραψε για την Κατερίνα του: “Σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια με αυτό εδώ το κορίτσι. Και τι χρόνια. Αυτό κι αν ηταν challenge. Επιτυχίες, αναποδιές, ζόρια, ταξίδια, δημιουργικότητα, τραγωδίες, απώλειες, χαρές, αλλά κυρίως ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. @stikoudikaterin ο πιο όμορφος ανθρωπος που ξέρω. Και δε μιλάω εξωτερικά μόνο”.

Με αυτή τη φωτογραφία επέλεξε ο Βαγγέλης Σερίφης να πει το πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια στην αγαπημένη του Κατερίνα Στικούδη

Read More

And More