Site icon TLIFE

Κατερίνα Στικούδη: Η ημίγυμνη φωτογράφιση και το ξεφάντωμα στα μπουζούκια! [pics]

Σέξι και εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά και η Κατερίνα Στικούδη έφερε την άνοιξη και φωτογραφήθηκε χωρίς εσώρουχο για γνωστό περιοδικό και φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια από τις πιο “καυτές” φωτογραφίσεις της χρονιάς και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

“Με αυτήν τη φωτογράφηση αφήνω τον καθένα να φαντασιωθεί ό,τι θέλει. Μπορεί να το κάνει ελεύθερα, δεν χαλάω κανενός χατίρι”, αποκάλυψε στο Down Town και συμπλήρωσε: “Βλέπουν μια σέξι φωτογράφισή μου ή μια Live αισθησιακή εμφάνιση και βάζουν με το μυαλό τους ένα εκατομμύριο πράγματα για εμένα”. (Δες εδώ το αποκαλυπτικό εξώφυλλο της Κατερίνας Στικούδη)

Ωστόσο, εκτός από το “καυτό” εξώφυλλο του περιοδικού, η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε αυτές τις μέρες στα μπουζούκια και τράβηξε για μια ακόμη φορά πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Με το αποκαλυπτικό μπούστο και το μαύρο φόρεμά της, η Κατερίνα τα έσπασε στο Frangelico, συνάντησε στα παρασκήνια την Αγγελική Ηλιάδη και τον Νίκο Μακρόπουλο και ανέβηκε να τραγουδήσει στη σκηνή…

© 2024 tlife.gr