Κατερίνα Στικούδη: Μαίνεται η κόντρα με την Ελευθερία Ελευθερίου! Η σκληρή απάντησή της [video]

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου! Όλα ξεκίνησαν με ένα video της Κατερίνας Στικούδη που τραγουδούσε Beyonce παίζοντας πιάνο και ένα σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τον «κόντρα» ανάμεσά τους!

Η Κατερίνα Στικούδη τραγουδώντας το «Pretty Hurts» με τη συνοδεία πιάνου έστειλε το δικό του μήνυμα στα νέα κορίτσια, αναφέροντας ότι στα 18 της χρόνια που κέρδισε τον τίτλο της Miss Ελλάς δέχτηκε μεγάλη κριτική για την εμφάνισή της! Ωστόσο, κάτω από το post της εκτός από τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης δέχτηκε και ένα ειρωνικό σχόλιο της επίσης τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου. (δες εδώ τι έγινε)

Και όπως καταλαβαίνεις η Κατερίνα δεν άφησε αυτό το σχόλιο χωρίς απάντηση, ανεβάζοντας ένα story, όπου ανέφερε «Τι φάση» για το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου. (Δες εδώ το μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη)

Ακολούθησε η απάντηση της Ελευθερίας με ένα video στο Instagram, όπου ανέφερε ότι την «κούρασε όλο αυτό με το τραγούδι στο πιάνο»! (Δες εδώ την απάντησή της)

Και πριν λίγη ώρα η Κατερίνα Στικούδη, περνώντας έξω από ένα νοσοκομείο, ανέβασε ένα video όπου κατακεραυνώνει την Ελευθερία Ελευθερίου!

Και η κόντρα δεν έχει τέλος!

Read More

And More