Κατερίνα Στικούδη: Ο εκνευρισμός με όσους σχολιάζουν τα κιλά της – “Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα”

Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της showbiz! Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πήρε 10 κιλά, τα οποία αποφάσισε να χάσει μετά το πέρας αυτής. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Grande” η ίδια είχε δηλώσει:

«Υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν νιώθω καλά, έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία μας και όχι με το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη. Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα.

Γιατί μου έχει τύχει και εμένα -ειδικά μέσα στην καραντίνα- να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν».

Από τότε η Κατερίνα Στικούδη δέχεται διάφορα μηνύματα σχετικά με τα κιλά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να “λύσει” τη σιωπή της και να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok σε εκείνους που σχολιάζουν το βάρος της.«Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More