Κατερίνα Στικούδη: Ο σύζυγός της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της! Φωτογραφίες

Σχεδόν δέκα χρόνια μαζί και 9 μήνες happily married! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη, όπου τον Αύγουστο του 2018 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του γαμπρού. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και παραμένουν ερωτευμένοι όπως ακριβώς στην αρχή της σχέσης τους.

Ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλον, στα εύκολα και τα δύσκολα, ενώ εξακολουθούν να συνεργάζονται αρμονικά, δημιουργώντας συνεχώς τραγούδια που γίνονται μεγάλες επιτυχίες! Ο Dj Rico, μάλιστα, δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα live της σέξι τραγουδίστριας, στηρίζοντας της σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Έτσι και πριν μερικές μέρες, ο γνωστός ράπερ και μεγαλύτερος θαυμαστής της, βρέθηκε σε anniversary party γνωστού καταστήματος με αθλητικά στο Περιστέρι, στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση!

Για ακόμη μια φορά, η δημοφιλής τραγουδίστρια – η οποία αναδείχθηκε δεύτερη στο YFSF – έκλεψε τις εντυπώσεις με την άκρως σέξι εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα καυτό μίνι τζιν σορτσάκι, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό γεμάτο χαρά!

Ο Dj Rico με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Στικούδη με τον Χάρη Σιανίδη

Κατερίνα Στικούδη – Βαρβάρα Φάις – Χάρης Σιανίδης – Σουζάνα Φάις

Ακόμη πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας έσπευσε να δώσει το παρών στο λαμπερό event και να κάνει τις αγορές του, διασκεδάζοντας με την Κατερίνα Στικούδη σε ένα μοναδικό live act που είχε ετοιμάσει ειδικά για τη ξεχωριστή βραδιά. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βαρβάρα Φάις – Μέμος Μπεγνής – Στελίνα Φάις – Σάμι Φάις – Σουζάνα Φάις

Νίκος Γεωργιάδης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κατερίνα Κούτρη – Κώστας Σόμμερ

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More