Κατερίνα Στικούδη: “Ο Βαγγέλης είναι το 10 το καλό!”

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί. Από τη μία πλευρά η συμμετοχή της στην καθημερινά σειρά του Ant1 και από την άλλη οι εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου στην Ιερά Οδό, αλλά και η συμμετοχή της στην παράσταση Annie.

Η ίδια απολαμβάνει στο έπακρο και με τον ίδιο ενθουσιασμό όλα αυτά που κάνει, παρά το γεγονός ότι ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορισμένος. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Πόσα χρόνια είσαι με τον Βαγγέλη Σερίφη;

Είμαστε 10! Ο Βαγγέλης είναι το 10 το καλό!

Τι εύχεσαι για εσάς;

Εύχομαι τα χρόνια μας να γίνουν 20, 30, 40, 50, 60!

Είναι πολύ όμορφο που μιλάς πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό για τον άνθρωπό σου, γιατί πραγματικά, πέρα από σύζυγος, φαίνεται ότι είναι πραγματικά το άλλο σου μισό.

Όταν το ανακαλύπτεις αυτό είναι σχεδόν συγκινητικό. Πόσο μάλλον όταν το ανακαλύπτεις πολύ νωρίς στη ζωή σου. Θεωρώ ότι στάθηκα πολύ τυχερή στο κομμάτι των προσωπικών μου. Από τα 23 – 24 γνώρισα τον άνθρωπό μου.  Πολλές φορές ίσως χρειάζεται να πειραματιστούμε λίγο παραπάνω. Εγώ, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αναλωθώ σε καταστάσεις που δεν είχα τίποτα να κερδίσω, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου.

Ήσουν σίγουρη από την αρχή για τον Βαγγέλη;

Ήμουν σίγουρη, ναι!

Εύχεσαι να προχωρήσετε και να μεγαλώσει η οικογένειά σας;

Εύχομαι να είμαστε γεροί και υγιής. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Read More

And More