Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι φορές που απάντησε στις αδιάκριτες ερωτήσεις… χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις πιο γλυκές και όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιμένει τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον άνδρα της ζωής της, Βαγγέλη Σερίφη.

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει να εργάζεται, να κάνει συναυλίες, να ντύνεται αποκαλυπτικά και όπως ακριβώς της αρέσει και να μας χαρίζει εκθαμβωτικές και άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Βέβαια πάρα πολλές φορές δεν λείπουν και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την κρίνουν για το πώς ντύνεται ή το πώς χορεύει…

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε μια πολύ ευαίσθητη για μια γυναίκα περίοδο, ωστόσο δεν αφήνει ποτέ αναπάντητα τα σχόλια και τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς στα social media. 

Πριν από δύο μέρες, μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε μια εντελώς αδιάκριτη ερώτηση. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε αν θα γεννήσει με καισαρική ή με φυσιολογικό τοκετό και η απάντησή της ήταν αποστομωτική.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

@stikouditok Ποιος το κανει καλυτερα ? 🤯🤯 #foryourpage #xyzbca #fyp #stikouditok #pregnant🤰 #tiltok #babyboom ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

 

Όμως τα σχόλια συνέχιζαν όσον αφορά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον τρόπο που επιλέγει να τη ζει, με την Κατερίνα Στικούδη να δημοσιεύει νέο βίντεο λίγες ώρες μετά.

«Πρώτη εγκυμοσύνη, είμαι λίγο περισσότερο εσωστρεφής, δεν την ανακοινώνω νωρίς, δεν κάνω πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Σχόλια «γιατί το κρύβεις; Δείξε μας λίγο την κοιλίτσα σου να τη δούμε… Ντροπή σου που ντρέπεσαι για το σώμα σου, είχες συνηθίσει τους κοιλιακούς ε;». Δεύτερη εγκυμοσύνη, είμαι λίγο πιο χαλαρή, την ανακοινώνω νωρίς, συνεχίζω να είμαι δημιουργική, να κάνω φωτογραφίσεις, να κάνω video clip… «Ντροπή σου που ξεπουλάς την εγκυμοσύνη σου και μας δείχνεις συνέχεια την κοιλιά σου. Και εμείς γεννήσαμε δεν κάναμε έτσι». Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο… και δεν είναι κακό, να πας!» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

@stikouditok #stikouditok #pregnant🤰 #foryourpage #xyzbca #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Βέβαια τα αρνητικά σχόλια δεν αφορούν πάντα την εγκυμοσύνη της αλλά και κάποια χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης. Κάποια follower της φαίνεται πως της είπε κάτι για τα φρύδια της, με την Κατερίνα Στικούδη να ανεβάζει μια χιουμοριστική απάντηση σε βίντεο στο λογαριασμό της στο Tik Tok.

«Ναι γλυκιά μου, με ρωτάς… τι κάνω με τα φρύδια μου. Τα κόλλησα… όχι με κόλλα… με ζελέ!» απάντησε χιουμοριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

@stikouditok #foryourpage #fyp #stikouditok #xyzbca #beautytips ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

 

«∆εν απαντάω σε κανέναν για κανέναν λόγο. Θα ζήσω τη ζωή µου όπως θέλω εγώ και όπως θέλει η οικογένειά µου» είχε απαντήσει για τα σχόλια που δέχεται για τις προκλητικές εμφανίσεις της.

Μάλιστα, σχόλια για την εμφάνισή της υπήρχαν και στο παρελθόν πριν ακόμη μείνει έγκυος για πρώτη φορά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι follower της πίστευαν ότι είναι ξανά έγκυος λόγω παραπάνω κιλών.

Φυσικά, η Κατερίνα Στικούδη ούτε τότε άφηνε αναπάντητα τυχόν ενοχλητικά σχόλια στα social media.

@stikouditok Οφθαλμιατρος λέγεται  #xyzcba #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #stikouditok ♬ πρωτότυπος ήχος – Κατερίνα Στικούδη

Read More

And More