Κατερίνα Στικούδη: Πρωινή έξοδος για αγορές στο Κολωνάκι με αθλητικό look! [pics]

Πάνω στην πίστα και μπροστά στον φακό βγάζει την εικόνα μιας πολύ εκρηκτικής γυναίκας, στην καθημερινότητά της όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία απλή κοπέλα, που δεν φοράει φαντεζί και σέξι ρούχα, κυκλοφορεί κυρίως ντυμένη casual και χωρίς μακιγιάζ, εντυπωσιάζοντας όμως και πάλι σε κάθε εμφάνισή της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, όπου έκανε μια πρωινό εξόρμηση στα μαγαζιά για αγορές.

Με αθλητικό look, ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της ατημέλητα, η παρουσιάστρια του My Style Rocks συνοδευόταν από καλή της φίλη, με την οποία δεν σταμάτησε να συζητά και να γελά καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόδου της.

Τα βλέμματα όσων την αναγνώρισαν στράφηκαν πάνω της και όχι άδικα, αφού είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη μια τόσο όμορφη γυναίκα, ακόμα και όταν δεν φοράει αποκαλυπτικά ρούχα που να κεντρίζουν την προσοχή.

Η Κατερίνα έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου χαμογέλασε πλατιά και συνέχισε τον περίπατό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More