Κατερίνα Στικούδη: Στο δρόμο για το μαιευτήριο – Αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό

Στο δρόμο για το μαιευτήριο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Κατερίνα Στικούδη προκειμένου να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σήμερα 14/2 ανήμερα της μεγάλης γιορτής του έρωτα.

Η αγαπημένη και εντυπωσιακή performer που διανύει τις τελευταίες ενδεχομένως ώρες της εγκυμοσύνης της, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη, όλο αυτό το διάστημα δε σταμάτησε να δουλεύει κανονικά, να γυμνάζεται και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς της αδιαφορώντας για όσους την έκριναν για τις στιλιστικές της επιλογές και όχι μόνο, την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη, και το δεύτερο παιδί της θα είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος, ενώ ο πρώτος της γιος, που είναι πλέον 3,5 ετών έχει πάρει το όνομα του πεθερού της, Κίμωνας.

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα είναι και φέτος το πρόσωπο που θα παρουσιάζει τα backstage του J2US. Ωστόσο, η γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μάλλον θα την κρατήσει μακριά από την πρεμιέρα.

Με το καλό Κατερίνα και Βαγγέλη!

 

 

Read More

And More