Κατερίνα Στικούδη: Στο My Style Rocks με outfit που φόρεσε άλλη Ελληνίδα celebrity πριν από δύο μήνες!

Στις 13 Ιανουαρίου ο τρίτος κύκλος του «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα και με την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασης και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά.

H Κατερίνα Στικούδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του reality μόδας εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνισή της, η οποία μέχρι στιγμής δεν θυμίζει καθόλου την εκρηκτική τραγουδίστρια που βλέπουμε επί σκηνής.

Σήμερα, ωστόσο, έκανε την πιο κομψή εμφάνιση μέχρι στιγμής, φορώντας ένα πετρόλ κοστούμι Mi-Ro, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

Βέβαια, το όλο outfit της μας θύμισε κάτι πολύ έντονα και, αφού ανατρέξαμε στο αρχείο μας, εντοπίσαμε πώς όντως το έχει φορέσει άλλη Ελληνίδα celebrity πριν από δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, με το ίδιο ακριβώς σύνολο είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Νοέμβριο, η Χριστίνα Μπόμπα στο avant garde fashion show των MI-RO, στη Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε δώσει το “παρών” στο fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη το είχε συνδυάσει με μαύρο body από μέσα, σε αντίθεση με την παρουσιάστρια του MSR που επέλεξε να το φορέσει κλειστό, χρησιμοποιώντας μια ζώνη. Τότε, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στο Instagram και την παρακάτω φωτογραφία, συγκεντρώνοντας πολλά likes και κολακευτικά σχόλια από τους followers της.

Ποια πιστεύεις ότι το φόρεσε καλύτερα;

Read More

And More