Κατερίνα Στικούδη: “Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και μίλησε για όλα. To TLIFE σου εξασφάλισε και κάποιες backstage φωτογραφίες από την εμφάνιη της τραγουδίστριας που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο της σχεδιάστριας Ourania Kay το οποίο συνδύασε με μποτάκια Prada. To styling επιμελήθηκαν οι αγαπημένοι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης, ενώ τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης και τα εντυπωσιακά νύχια η Άννα Αλμπάνη.

Ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα μίλησε και για τα σχέδιά και τα όνειρα που κάνει για τον μέλλον της. “Θέλω να κάνω ένα παιδί”, εξομολογήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τονίζοντας όμως πως ακόμα δεν είναι σε αυτή τη φάση. Ούτε όμως και στη φάση που σκέφτεται το γάμο της παρόλο που διατηρεί πολλά χρόνια σχέση.

Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαι ταγμένη 100% στο τραγούδι”. Αυτή τη στιγμή την απολαμβάνουμε στο Fix.

Μίλησε για την συνεργασία της με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Γιώργο Τσαλίκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ αποκάλυψε και ότι έχει δεχθεί προτάσεις για την τηλεόραση.

Δες όλο όσα εξομολογήθηκε η Κατερίνα καθώς και το τραγούδι που ερμήνευσε!


Read More

And More