Κατερίνα Στικούδη: Το “YFSF”, οι haters και ο viral γάμος της με τον Βαγγέλη Σερίφη!

Μια διαφορετική οπτική του εαυτού της μας δείχνει τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Στικούδη, αφού μέσα από τη συμμετοχή της στο “YFSF” έχει εντυπωσιάσει κοινό και επιτροπή τόσο για τις άψογες φωνητικές της ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα της. Η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα μαζί με τον Ίαν Στρατή, τον Αργύρη Αγγέλου και την Μελίνα Μακρή. Μάλιστα, μερίδα ανθρώπων που δεν αγαπούσε τη μουσική και το στιλ της, τώρα έχει αναθεωρήσει και έχει ταχθεί υπέρ της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια τον Αύγουστο του 2018 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη, ζώντας μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της. Το highlight της συγκεκριμένης ημέρας βέβαια, ήταν το kikichallenge που χόρεψε με το νυφικό της και το οποίο έγινε viral, κερδίζοντας χιλιάδες προβολές στο Instagram.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down town cy και ήταν άκρως αποκαλυπτική. «Κάποιοι λένε ότι προκαλώ, επειδή δεν καταλαβαίνουν τι κάνω», είπε σχετικά με το είδος μουσικής που έχει επιλέξει να υπηρετήσει. «Δεν περίμενα ο γάμος μου να γίνει παγκόσμιο viral», αφού τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το kikichallenge έχει 926.976 προβολές. «Οι haters μου έχουν μειωθεί και δεν μπορώ να το διαχειριστώ», καθώς η συμμετοχή της στο YFSF ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει κάνει. «Όταν παίρνω 2-3 κιλά, το ευχαριστιέται η ψυχή μου», δήλωσε αφού λατρεύει το φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα την Κυριακή με το τεύχος που κυκλοφορεί.

Read More

And More